Сирна дієта — втрачаємо за тиждень 3 кг не голодуючи!

Зміст:

Головний кисломолочний продукт, завдяки якому ви зможете не тільки збагатити свій організм великою кількістю поживних речовин, але і привести свою фігуру в ідеальну форму — сир. Головним достоїнством цього чудово продукту є наявність кальцію. Разом з ними ваша нервова система почне працювати з меншою кількістю збоїв, а зуби, нігті і волосся стануть на порядок міцніше і здоровіше. Не варто забувати і про метионине, завдяки якому нормалізується робота печінки. І незамінним для тих, що худнуть дівчат стане прискорене виведення жирів з організму. Білкову складову сиру можна віднести до самої легкозасвоюваній. Запам’ятайте, що всіма перерахованими вище властивостями володіє тільки сир високої якості, виготовлений з натурального молока. Так що перш ніж купувати цей продукт необхідно переконатися, що він справжній.

Але не тільки завдяки своїм корисним властивостям сир так любимо нами. Адже його вміння поєднуватися з іншими продуктами робить його практично універсалом в кулінарії. А його смакові якості порадую будь-якого витонченого гурмана. Так що навіть сидячи на дієті в основі якого буде саме цей інгредієнт ви будете насолоджуватися кожним днем, не замислюючись про шкідливих для вашої фігури продуктах.

Так що завдяки всім своїм якостям ви можете вдаватися до цієї дієти не тільки при бажанні позбутися від зайвих кілограмів, але і при таких захворюваннях, як атеросклероз, цукровий діабет, ожиріння, захворювання печінки і серця. Існує величезна кількість лікувальних дієт, де сир стоїть далеко не на останньому місці. Так що їжте його з задоволення і стаєте здоровими.

Калорійність сиру

А тепер поговоримо про дієту, яка не тільки порадує вас результатом, але і принесе вам моральне задоволення.

Протягом семи днів дієти вам не доведеться мучити себе голодом, навіть якщо при заняттях фітнесом з’являється апетит. Вона дуже легко переноситься. У раціоні присутня досить велика різноманітність страв, але, не дивлячись на це за цей час ви легко позбавитеся від трьох кілограмів. Чи Не правда, це здорово звучить?

Залишилося тепер тільки ознайомитися з стравами і переконатися, що все це не порожні слова, а правда.

Рецепти приготування страв сирної дієти

День перший

Для цієї страви вам знадобиться 125 грам сиру нульової жирності, одна ложка мінеральної води, одне невелике яблуко, трохи соку лимона, дві середніх картоплини, сто грам крес-салату, 50 грам шинки, чорний перець, сіль і хрін.Приготування:
Яблука необхідно дрібно нарізати і полити соком лимона. Після чого додаємо до них сир, трохи хрону і мінеральну воду. Далі необхідно подрібнити крес-салат і розділити його на три частини. Дві отримані гірки салату додаємо в яблучно-сирну суміш, додаємо сіль і перець. Картоплю необхідно відварити в злегка солоній воді. Шинка дрібно рубається. Тепер необхідно викласти на тарілку картоплю, шинку, яблучно-сирну суміш і зверху присипати залишилися салатом для краси.

День другий

Для приготування вам знадобиться: близько ста грам головного інгредієнта нашої дієти, але тільки знежиреного, одна половина малосольного огірка, півтори ложки розсолу з цього огірка, половину яйця, звареного круто, невелика жменю подрібненої петрушки, сто грам філе тріски, половина склянки борошна, 10 г рослинної олії, дві картоплини, сіль і перець.

Приготування:

В першу чергу необхідно подрібнити наш огірок, яйце і змішуємо їх з сиром. Отриману суміш заливаємо розсолом і додаємо петрушку. Додаємо сіль і перець за смаком і ретельно все змішуємо. Картоплю необхідно відварити у підсоленій воді. Тріску обвалюємо в мук і злегка підсмажуємо на олії ― не більше двох хвилин для однієї сторони. Рибу можна трохи посолити і поперчити. На тарілку необхідно викласти рибу з картоплею і сирною сумішшю.

День третій

Необхідні інгредієнти: двісті грам кольрабі, не більше ста грамів сиру, близько двохсот грам моркви, близько п’ятдесяти грам стручкового горошку, трохи рослинного масла, одне яйце, близько двадцяти грамів сиру, сіль і перець.

Приготування:

Кольрабі необхідно нарізати тонкими брусочками разом з морквою і варити протягом 9 хвилин в злегка підсоленій воді. Слідом відправляємо в каструлю горошок і залишаємо на вогні ще одну хвилину. Після того як всі зварилося необхідно злити воду і висушити овочі. Далі береться форма для випікання змащують маслом і кладуть овочі.

Другим етапом стане стане приготування сирно-сирної суміші. Білок відокремлюємо від жовтка. Сир необхідно натерти на середній тертці. Жовток змішати з сиром і сиром. Білок необхідно збити до густої піни і додати в сирну суміш. Додаємо спеції за смаком і виливаємо її в форму на овочі. Запікати в духовці необхідно близько 15 хвилин при температурі 220 градусів.

День четвертий

Необхідні інгредієнти: як завжди наш головний інгредієнт в кількості ста грам, невеликий брусочок твердого сиру, кілька червоних солодких перчин, 50 грам цибулі-різанця, чверть звичайної цибулини, листя салату і спеції.

Приготування:

Сир необхідно натерти на середній тертці, змішати з сиром і додаємо спеції за смаком. Солодкий перець необхідно нарізати невеликими кубиками, цибулю-різанець і ріпчасту дрібно нашаткувати. Змішуємо тепер солодкий перець, цибуля різанець і сирну суміш. Всі інгредієнти необхідно ретельно перемішати. На тарілку спочатку викладаються листя салату, зверху суміш, а в кінці присипаємо ріпчастою цибулею. До цієї страви дозволяється подати невеликий шматочок хліба.

День п’ятий

Необхідні інгредієнти: чверть кілограма сиру, але, знежиреного, полуниця в кількості двохсот грам, трохи мюслі, сік лимона і цукор.

Приготування:

Половину від загальної кількості полуниці необхідно перетворити в пюре, а другу ― дрібно нарізати кубиками. Змішуємо її з сиром, цукром і соком лимона, все змішуємо. Можна додати трохи ваніліну. Готову страву присипаємо невеликою кількістю мюслі.

День шостий

Необхідні інгредієнти:

65 грам головного інгредієнта, яйце, трохи лимонної цедри, ложка манки, 100 г ревеню, вишневий сік ― 60 мл, трохи малини, вершкове масло, фісташки, крохмаль і цукор.

Приготування:

Для початку відокремте жовток від білка. Жовток змішати з сиром, лимонною цедрою, манкою і невеликим кількість цукру. Усе ретельно змішуємо і залишаємо в спокої на десять хвилин. Ревінь необхідно нарізати дрібними шматочками змішуємо з вишневим соком, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Після цього на протязі трьох хвилин варимо на невеликому вогні. Крохмаль необхідно розвести невеликою кількістю води і повільно вливаємо його в сік. Після цього туди необхідно додати жменю малини і зняти з вогню. Яєчний білок необхідно збити до стійкої піни і ввести в масу, яку ми залишили відпочивати. Тепер це необхідно викласти в сковороду змащену м’яким маслом і під кришкою піч близько 8 хвилин. Готове блюдо викладаємо на тарілку, посипаємо фісташками і не забуваємо про компоті з ревеню.

День сьомий

Необхідні продукти: головний інгредієнт ― 100 г, огірок, 125 мл кефіру, жменя тертої редьки, сіль, цукор і перець.

Приготування:

Огірок необхідно розрізати вздовж на дві частини. Ложкою видаляємо все насіння і натираємо на крупній тертці. Головний інгредієнт необхідно змішати з кефіром, огірком, редькою, соком лимона, цукром, перцем, сіллю. Страва подається з тонким шматочком хліба.

Всі перераховані вище рецепти ― головні страви на вашому дієтичному столі. Але це не означає, що вживати можна тільки їх. Просто кожне з них обов’язково повинно бути у вашому раціоні у свій день. Щоб полегшити вам завдання, ми склали зразкове меню на один день. А ви сміливо можете налаштувати його за себе не забуваючи при цьому про корисність продуктів.

Меню дієти на сирі

В якості сніданку ми пропонуємо вам три можливих варіанти:

  • Перший ― одна невелика булка з борошна грубого помелу, з тонким шаром вершкового масла і ложкою фруктового джему.
  • Другий ― хліб з такого ж сорту борошна, близько 30 грам відвареного м’яса і шматочок помідора.
  • Третій ― тридцять грам пластівців, сто мілілітрів молока і один грейпфрутовий фреш.

Ланч

  • Перший ― на вибір один з таких фруктів:яблуко, апельсин або груша; як варіант можете їсти огірки у необмеженій кількості.
  • Другий – стакан соку з різних овочів і фруктів, або зелений чай, але без додавання цукру.
  • В якості обіду кожен день необхідно використовувати головна страва, рецепт якого ми надали вам. Вибір за вами.

Вечеря

  • Перший – порція овочевого супу з невеликою жменю натертого сиру з одного булочкою.
  • Другий ― дві-три крабових паличок, один невеликий шматочок хліба з тонким шаром вершкового масла. (крабові палички можна замінити на відварну яловичину).
  • Можете вибрати варіант будь-яку з основних страв на свій смак.

Представлену вам, тільки що дієту скоріше можна назвати лікувальної, адже калорій в ній досить багато, а кількість продуктів приємно радує. Але, не дивлячись на це обіцяне кількість кілограм ви дійсно втратите. А головне це буде відбуватися без стресів, що дуже важливо в процесі схуднення. Ще такий день можна влаштовувати як розвантаження на сирі.

Таким способом позбавлення від зайвої ваги ви можете користуватися не частіше разу на місяць. В першу чергу піклуйтеся про своє здоров’я.

Дієту можна повторити через 1 місяць.

Leave a Comment