Зміст:
Дієта, як і одяг, має відповідати сезону! В зимову пору людський організм інстинктивно намагається запастися підшкірним жиром, тому схуднути взимку набагато складніше, ніж влітку.
Якщо ж Ви вирішили побороти природний інстинкт і скинути кілька кілограмів, пропонуємо особливу дієту, розраховану на холодну пору року.
Принципи «зимової дієти
Меню для холодного сезону розраховано на 9 днів.
В цей час людині, котра худне варто обмежитися в їжі, вживаючи лише:
- яблука;
- рис;
- м’ясо птиці.
Наведені продукти допоможуть наситити організм поживними елементами і втратити до 5 кілограмів у вазі.
Переваги зимової методики схуднення:
- якщо Ви зголодніли не потрібно чекати наступного прийому їжі, можна зробити перекус одним з наведених продуктів в будь-який час;
- не потрібно обмежувати себе в кількості споживаної рідини – можна втамувати спрагу чаєм, кавою або чистою водою.
Зразкове меню для холодного сезону
Дієтичний період ділиться на 3 етапи, кожен з яких розрахований на 3 дні:
- 1 етап – рисовий. Рис можна відварити або приготувати кашу. Для смаку можна доповнити блюдо будь-якими трав’яними приправами.
- 2 етап – м’ясний. Куряче філе можна варити, тушкувати або запікати, але без додавання олії!
- 3 етап – яблучний. Їх можна їсти свіжими, запеченими або зварити компот без додавання цукру.
Дотримуючись «зимової» дієти не варто розраховувати на скидання ваги в перший же день. Організм повинен адаптуватися до нового харчування. Перші результати Ви можете спостерігати вже у завершенні першого етапу.