Зміст:
Система харчування «3 віку» для дівчат 18-29 років розрахована з індивідуальних потреб організму. Меню багате білками, жирами, вуглеводами і вітамінами, яких так потребує організм молодої жінки. Перед початком дієти ознайомтеся з основними правилами даної системи.
Система харчування 3 віку (18-29 років). Меню 1 етапу
На першому етапі потрібно дотримуватися суворого меню, щоб запустити процес спалювання жиру. Важливо дотримуватися зазначених порцій, кожен ранок починати зі склянки негазованої мінеральної води, а також не забувати приймати 1 таблетку Modelform 18+.
Сніданок (виберіть одну із запропонованих страв):
- молочна каша з пшона, гречки або вівсянки. Молоко не вище 1,5% жирності додається в кінці приготування. Обсяг порції – скільки може поміститися в 2 долоньки, складені разом.
- сир 1-5% жирності 200 гр.
- омлет з 2 яєць і ¼ склянки молока. Можете додати 1 ст. л тертого сиру
- несолодка кава або чай з молоком без цукру на додаток до цукру.
1 перекус
- свіжі фрукти в необмеженій кількості.
Обід
- 1 ст овочевого соку + 200 гр філе (яловичина, курка, телятина, морська риба) + салат з 1 ч. л сметани (морква, капуста, листя салату, селера, солодкий перець, зелень).
- Розмір порції салату не обмежений.
2 перекус
- 200 мл йогурту без цукру, кисляку або кефіру 1,5% жирності.
Вечеря (виберіть один з пропонованих варіантів):
- 2 варених яйця або запечений у духовці омлет з ¼ ст 1,5% молока
- 200 гр сиру 1-5% жирності
- 200 гр свіжих, варених або запечених без масла овочів
- 1 ст компоту з кураги і чорносливу в якості напою.
Система харчування 3 віку (18-29 років). Меню 2 етапи. Модельформ
На другому етапі суворість обмежень знижується, а в раціон додаються нові страви. Продукти першого етапу також можна. Не забувайте під час одного прийому їжі приймати Modelform 18+.
Сніданок (виберіть одну із запропонованих страв):
- сендвіч із зернового хліба з курячим філе, огірком і листям салату
- 1-2 картоплини, приготовлені в духовці без масла з соусом з йогурту, зелені і лимонного соку
- спагетті з твердих сортів пшениці приготовлені з овочами або морепродуктами. Обсяг порції повинен відповідати 2 рукам, складеним разом
- з напоїв можна чай, кава і фреш.
1 перекус:
- ягоди і фрукти в необмеженій кількості.
Обід (виберіть одну із запропонованих страв):
- перед їжею треба випити 1 ст овочевого соку
- 300 мл холодної овочевого супу з овочами і нежирним м’ясом
- 300 мл гарячого супу на пісному бульйоні з овочами і нежирним м’ясом.
2 перекус
- 200 мл кисломолочного напою 1,5% жирності.
Вечеря (виберіть одну із запропонованих страв):
- 100 гр курячого філе + 150 гр овочевого гарніру
- 200 гр запеченої або парової риби
- 120 гр котлет з курки, телятини або індички на пару + 200 г овочевого салату з заправкою з 1 ч. л сметани і 1 ч. л. рослинної олії.