Сироїд Саті Казанова домоглася стрункості за допомогою йоги і аюрведи

Зміст:

У це складно повірити, але колись співачка Саті Казанова була пухкенькою. З-за цього вона часто ставала об’єктом насмішок для однокурсників!

Саті вирішила змінитися: стала худнути. Дівчина весь час перебувала в пошуку підходящого для себе режиму харчування. В один прекрасний день в її житті з’явилася йога.

Саті Казанова

Потім брюнетка захопилася аюрведою, повністю відмовилася від м’яса, а потім зайнялася сироїдінням, що практикує і сьогодні.

Саті Казанова

Тепер навряд чи хто наважиться назвати красуню товстої!

Саті Казанова

Справа в тому, що сироїдіння — відмінний спосіб привести свою вагу в норму і навіть зміцнити м’язи.

До речі, раціон сироїда-початківця виглядає наступним чином:

  • половину вживаних продуктів складають сирі овочі, фрукти, ягоди;
  • в розумній кількості дозволяється вживати бобові, крупи, картоплю, банани. Причому їх можна піддавати невеликий тепловій обробці, тому що, наприклад, сира картопля рідко кому доводиться по душі;
  • можна дозволити собі трохи горіхів, насіння, яєць, меду і навіть молочних продуктів;
  • варто зрідка урізноманітнити своє сироїлне меню ріпчастою цибулею, часником, соняшниковою або оливковою олією, морською сіллю, а також фруковыми соками.

Смачно, однак!

Переді мною зараз надзвичайно смачна сыроедческая піца з льону, пасти горіхів, булгуру, овочів, маслин, зелені…, і все це посипано гранатом. І чізкейк, теж сыроедческий, з соку і зерен граната, какао бобів, фініка… Влітку, коли на гарячу їжу і дивитися не можеться, це все так смачно і корисно!!!

— дівчина регулярно викладає у соцмережі фото сыроедческой їжі, довівши тим самим, що такі страви можуть бути не тільки корисними, але і дуже смачними!

сыроедческое

Саті харчується не тільки в ресторанах. У своєму Instagram знаменитість поділилася з шанувальниками рецептом сироїдного торта-морозива власного приготування.

сыроедческое

Для ласощі знадобиться:

  • половина авокадо, банан, який можна замінити грушею, 2-3 фініка, чверть склянки замоченого мигдалю, 4-5 ч. л. какао, кориця, ваніль, трохи меду і кокосового масла;
  • змішайте в блендері мигдаль, фініки і какао;
  • отриману масу викладіть у форму;
  • перемолите залишилися інгредієнти в блендері і викладіть зверху мигдальної маси;
  • поставте отриманий торт в морозильну камеру на годину-дві;
  • за бажанням посипте десерт какао або горішками.

Leave a Comment