Зміст:
У це складно повірити, але колись співачка Саті Казанова була пухкенькою. З-за цього вона часто ставала об’єктом насмішок для однокурсників!
Саті вирішила змінитися: стала худнути. Дівчина весь час перебувала в пошуку підходящого для себе режиму харчування. В один прекрасний день в її житті з’явилася йога.
Потім брюнетка захопилася аюрведою, повністю відмовилася від м’яса, а потім зайнялася сироїдінням, що практикує і сьогодні.
Тепер навряд чи хто наважиться назвати красуню товстої!
Справа в тому, що сироїдіння — відмінний спосіб привести свою вагу в норму і навіть зміцнити м’язи.
До речі, раціон сироїда-початківця виглядає наступним чином:
- половину вживаних продуктів складають сирі овочі, фрукти, ягоди;
- в розумній кількості дозволяється вживати бобові, крупи, картоплю, банани. Причому їх можна піддавати невеликий тепловій обробці, тому що, наприклад, сира картопля рідко кому доводиться по душі;
- можна дозволити собі трохи горіхів, насіння, яєць, меду і навіть молочних продуктів;
- варто зрідка урізноманітнити своє сироїлне меню ріпчастою цибулею, часником, соняшниковою або оливковою олією, морською сіллю, а також фруковыми соками.
Смачно, однак!
Переді мною зараз надзвичайно смачна сыроедческая піца з льону, пасти горіхів, булгуру, овочів, маслин, зелені…, і все це посипано гранатом. І чізкейк, теж сыроедческий, з соку і зерен граната, какао бобів, фініка… Влітку, коли на гарячу їжу і дивитися не можеться, це все так смачно і корисно!!!
— дівчина регулярно викладає у соцмережі фото сыроедческой їжі, довівши тим самим, що такі страви можуть бути не тільки корисними, але і дуже смачними!
Саті харчується не тільки в ресторанах. У своєму Instagram знаменитість поділилася з шанувальниками рецептом сироїдного торта-морозива власного приготування.
- половина авокадо, банан, який можна замінити грушею, 2-3 фініка, чверть склянки замоченого мигдалю, 4-5 ч. л. какао, кориця, ваніль, трохи меду і кокосового масла;
- змішайте в блендері мигдаль, фініки і какао;
- отриману масу викладіть у форму;
- перемолите залишилися інгредієнти в блендері і викладіть зверху мигдальної маси;
- поставте отриманий торт в морозильну камеру на годину-дві;
- за бажанням посипте десерт какао або горішками.