Харчування й дієта Світлани Лободи: правила успішної жінки

Зміст:

Українська співачка Світлана Лобода володіє розкішними зовнішніми даними, восхищающими чоловіків. На її думку секрет її стрункості в генах, які не дозволяють їй набирати зайву вагу.

Однак напередодні Євробачення 2009 року, вона все ж набрала кілька зайвих кілограмів, всього на 5. При зрості 172 см, вона стала важити не 50, а 55 кілограм, але навіть цього вистачило для «косих поглядів».

Світлана Лобода впевнена, що головне правило успішної жінки – вміння стежити за собою. Незалежно від «чудодійної» сили ген, вона регулярно займається спортом і стежить за своїм харчуванням.

Повсякденне харчування Лободи

  • Щоранку співачки починається з тарілки вівсяної каші. Готувати її потрібно на воді, рідко балуючи себе молочним варіантом.
  • Жоден день красуні не обходиться без свіжого соку. Зіркове життя забирає багато сил, а фрукти допомагають відновлювати енергетичний запас.
  • У щоденне меню входить відварений рис. Він чудово насичує організм без відкладення зайвого жиру.

Світлана Лобода не приймає «шкідливої» їжі. Вона НІКОЛИ не дозволяє собі поласувати жирним м’ясом, картоплею в маслі, гамбургером, тортиком, морозивом і навіть смаженими овочами.

Дієтичний варіант меню

Якщо Світлані потрібно скинути декілька кілограм як можна швидше, вона влаштовує «рисову голодування». Так, протягом 2 днів з раціону виключається все, крім рису і води.

Така дієта є найбільш щадним для супротивників голодування, при цьому організм всього за 2 дні очищається від шлаків і зайвої рідини, а отже, і від кількох кілограмів.

Більш суворий варіант для схуднення – пару днів на воду. До даного методу співачка вдається тільки перед важливими заходами.

Leave a Comment