Зміст:
Багато жінок мріють про сексапільних формах Дженніфер Лав Хьюітт – красиві груди, тонка талія і підтягнуті стегна здатні звести з розуму будь-якого чоловіка! Але мало хто знає, що актриса регулярно сидить на дієтах – схильність до повноти не дозволяє їй розслабитися.
Дженніфер завжди дотримується принципів збалансованого харчування, основою якого є овочі і фрукти. Вона рекомендує вживати салат на початку КОЖНОЇ трапези. Актриса зазначає, що для досягнення максимальної ефективності будь-якої дієти, слід щодня влаштовувати пробіжки на свіжому повітрі за 40 хвилин.
Здорове харчування від Лав Хьюітт
В основі правильного харчування зірки лежить метод комбінування.
Всі продукти підрозділяються на 3 категорії:
- Крохмалисті – горіхи, макарони, крупи, картопля;
- Білкові – риба, м’ясо, птиця та кисломолочні продукти;
- Нейтральні – овочі, фрукти і нерафінована олія.
Нейтральні продукти можна вживати в поєднанні з крахмалистыми або білковими. Але ось комбінувати останні один з одним категорично забороняється! Протягом дня групи продуктів повинні чергуватися.
Зате за кількістю їжі Дженніфер себе не обмежує, влаштовуючи трапезу кожні 2-4 години.
Приклад тижневого меню актриси
Понеділок
- На сніданок – склянка натурального йогурту з часточками свіжих фруктів;
- Обід – свинина, запечена з овочами, в яблучному соусі;
- Фруктовий полуденок;
- Вечеря – картопля «в мундирі» з болгарським перцем і кукурудзою.
Вівторок
- Сніданок – бутерброд із зернового хліба з арахісовим маслом (зрозуміло, в розумних межах);
- Обід – вівсянка з кукурудзою і кедровими горішками;
- Фруктовий полуденок;
- Вечеря – салат з моркви, капусти і брукви з печінкою + фруктовий салат з ананаса і апельсина.
Середа
- Сніданок – склянка натурального йогурту з персиком і горішками;
- Обід – овочеве рагу;
- Фруктовий полуденок;
- Вечеря – тріска, запечена з сиром + овочевий салат з моркви, капусти, горошку і зелені, заправлений рослинним маслом.
Четвер
- Сніданок – 2 скибочки дині;
- Обід – курча, запечений з овочами;
- Фруктовий полуденок;
- Вечеря – салат з помідорів, перцю і зелені + бутерброд з горіховим маслом + пюре з банана і авокадо.
П’ятниця
- Сніданок – йогурт зі свіжим нектаринами;
- Обід – салат з помідорів, огірків і перцю з оливковою олією + картопля «в мундирі» з овочевим гарніром;
- Полудень – по жмені волоських горіхів і родзинок;
- Вечеря – омлет з 2 яєць з овочами + салат з буряка з зеленню.
Субота
- Сніданок – дроблена пшонка з соєвим молоком і родзинками;
- Обід – салат з горіхами і насінням;
- Вечеря – курча, запечений з грибами + салат з капусти, моркви і квасолі + манго.
Неділя
- Сніданок – салат з грейпфрута і апельсина з горіхами;
- Обід – вегетаріанський суп + овочевий салат;
- Фруктовий полуденок;
- Вечеря – котлета з баранини + салат з брокколі з горошком, заправлений оливковою олією + малина зі збитими вершками.