Харчування й дієта Дженніфер Лав Хьюітт: як правильно комбінувати продукти?

Зміст:

Багато жінок мріють про сексапільних формах Дженніфер Лав Хьюітт – красиві груди, тонка талія і підтягнуті стегна здатні звести з розуму будь-якого чоловіка! Але мало хто знає, що актриса регулярно сидить на дієтах – схильність до повноти не дозволяє їй розслабитися.

Дженніфер завжди дотримується принципів збалансованого харчування, основою якого є овочі і фрукти. Вона рекомендує вживати салат на початку КОЖНОЇ трапези. Актриса зазначає, що для досягнення максимальної ефективності будь-якої дієти, слід щодня влаштовувати пробіжки на свіжому повітрі за 40 хвилин.

Здорове харчування від Лав Хьюітт

В основі правильного харчування зірки лежить метод комбінування.

Всі продукти підрозділяються на 3 категорії:

  • Крохмалисті – горіхи, макарони, крупи, картопля;
  • Білкові – риба, м’ясо, птиця та кисломолочні продукти;
  • Нейтральні – овочі, фрукти і нерафінована олія.


Нейтральні продукти можна вживати в поєднанні з крахмалистыми або білковими. Але ось комбінувати останні один з одним категорично забороняється! Протягом дня групи продуктів повинні чергуватися.

Зате за кількістю їжі Дженніфер себе не обмежує, влаштовуючи трапезу кожні 2-4 години.

Приклад тижневого меню актриси

Понеділок

  • На сніданок – склянка натурального йогурту з часточками свіжих фруктів;
  • Обід – свинина, запечена з овочами, в яблучному соусі;
  • Фруктовий полуденок;
  • Вечеря – картопля «в мундирі» з болгарським перцем і кукурудзою.

Вівторок

  • Сніданок – бутерброд із зернового хліба з арахісовим маслом (зрозуміло, в розумних межах);
  • Обід – вівсянка з кукурудзою і кедровими горішками;
  • Фруктовий полуденок;
  • Вечеря – салат з моркви, капусти і брукви з печінкою + фруктовий салат з ананаса і апельсина.


Середа

  • Сніданок – склянка натурального йогурту з персиком і горішками;
  • Обід – овочеве рагу;
  • Фруктовий полуденок;
  • Вечеря – тріска, запечена з сиром + овочевий салат з моркви, капусти, горошку і зелені, заправлений рослинним маслом.

Четвер

  • Сніданок – 2 скибочки дині;
  • Обід – курча, запечений з овочами;
  • Фруктовий полуденок;
  • Вечеря – салат з помідорів, перцю і зелені + бутерброд з горіховим маслом + пюре з банана і авокадо.

П’ятниця

  • Сніданок – йогурт зі свіжим нектаринами;
  • Обід – салат з помідорів, огірків і перцю з оливковою олією + картопля «в мундирі» з овочевим гарніром;
  • Полудень – по жмені волоських горіхів і родзинок;
  • Вечеря – омлет з 2 яєць з овочами + салат з буряка з зеленню.


Субота

  • Сніданок – дроблена пшонка з соєвим молоком і родзинками;
  • Обід – салат з горіхами і насінням;
  • Вечеря – курча, запечений з грибами + салат з капусти, моркви і квасолі + манго.

Неділя

  • Сніданок – салат з грейпфрута і апельсина з горіхами;
  • Обід – вегетаріанський суп + овочевий салат;
  • Фруктовий полуденок;
  • Вечеря – котлета з баранини + салат з брокколі з горошком, заправлений оливковою олією + малина зі збитими вершками.

Leave a Comment