Харчування і дієта Аліки Смехової: «Мені завжди 29!»

Зміст:

«Мені завжди 29», — так говорить про себе Аліка Смехова. І це дійсно так. Відома 47-річна актриса викликає почуття естетичної насолоди і заздрість своїх шанувальників уже багато років. Ефектна, впевнена в собі, спортивна, струнка. А адже вона ще має двох синів.

Секрети стрункої фігури

Пройшовши довгий шлях виснажливих дієт і голодувань, Аліка Смехова має свої секрети краси, здоров’я і чудового настрою.

Це здоровий глузд, фітнес і танці

, – вважає Аліка.

Поради від Аліки Смехової

  • починайте худнути в 20 років, в 40 це зробити буде значно важче;
  • не потрібно виснажувати себе дієтами, від цього ще більше хочеться їсти;
  • думайте, що їсте, виробляйте звичку рахувати калорії. Як тільки ця звичка буде вироблено – схуднути не складе праці; привчіть себе, що смачна їжа – це здорова їжа;
  • не їжте після 18-19 вечора;
  • пийте просту воду без газів до 2-х літрів в день, з соком лимона і медом;
  • келих сухого вина за вечерею підніме настрій і дасть сили для продовження дієти – це плюс, але є і мінус – прокинеться апетит, який не так просто контролювати;
  • танцюйте – це допоможе спалити зайві кілограми і розважитися одночасно, це не менш эффеективно, ніж фітнес тренування.
  • ні дня без руху — займайтеся спортом – це допоможе зберегти форму і позбавить від депресій;
  • любити себе, доглядати за собою – це наполеглива праця, постарайтеся мати силу волі.

Дієта Аліки Смехової:

  • їсти невеликими порціями, але часто;
  • перекушувати можна сухофруктами, горіхами, спеціальними тостами;
  • вранці – сир, бажано козій, мед, чашка натуральної кави;
  • в обід – гарячий суп з рибою або овочами, овочі в будь-якому вигляді, крім смажених;
  • увечері — будь білок — риба з картоплею, нежирне м’ясо з рисової або гречаної крупи, овочі, приготовані на пару або на грилі.

Рецепт низькокалорійного супу від Аліки Смехової до 1 січня

Продукти:

  • вилок капусти;
  • банку консервованих томатів;
  • болгарський перець;
  • селера, зелена цибуля, зелень будь-яка.

Приготування:

  • Капусту крейди шаткуємо.
  • Всі інші овочі і зелень дрібно ріжемо.
  • Капусту опускаємо в холодну воду.
  • Додаємо томатний сік і самі томати за смаком, доводимо до готовності.
  • Солимо, перчимо, додаємо зелень.

Все, супчик готовий! Можна і з нежирної сметаною.

Дуже гарний після рясних застіль! Тонізує і містить мінімум калорій.

Leave a Comment