Дієта вуглеводного чергування — меню. Спалюємо жири, зберігаємо м’язи.

Зміст:

Дієта вуглеводного чергування запозичена у спортсменів, які для досягнення у світі спорту, змушені стежити за регулярним надходженням речовин відповідають за міцну м’язову масу. Особливо за її нарощуванням стежать бодібілдери. Вони її намагаються стабільно нарощувати, при цьому не за рахунок жирових відкладень.

Вуглеводна дієта отримала свою назву від процесу вуглеводного чергування, за допомогою якого і відбувається достатню формування м’язової маси, на загальному тлі схуднення. Яке на цій дієті відбувається, за рахунок змішаних днів, на яких відбувається чергування низкоуглеводного надходження до высокоуглеводного.

Бонуси від дієти вуглеводного чергування.

  • йдуть жирові накопичення
  • формується м’язова маса
  • постійне відчуття ситості
  • шкірні покриви, волосся і нігті в чудовому стані, не сухості, ні ламкості.
  • отримуючи правильне харчування, ви непомітно худнете до стандартної ваги.

Познайомтеся з нюансами дієти

Для налагодження процесу природного схуднення, дієти вуглеводного чергування, треба поділити весь період, на інтервали по чотири дні.

  • Перші 2 дні будуть самі низьковуглеводні, які є необхідність у накопиченні білка і вітамінів з рослинної їжі.
  • На третій день починаємо різко вводити в раціон вуглеводну їжу
  • Четвертий день переходимо до звичайного харчування, в якому пропорційно отримуємо як вуглеводи, так і білки і навіть жири.

У період обмеження надходження вуглеводів в організмі починається витрачання легкодоступних запасів глюкози, а саме глікогену з печінки і м’язів, де він зазвичай накопичується. Але такі запаси глікогену незначні, і далі починається витрачання запасів жирової прошарку, на цей процес досить перших двох днів. А за місяць відбувається зменшення обсягів в талії і стегнах.

Якщо не включати в раціон продуктів з вмістом вуглеводів, то ми почнемо втрачати м’язову масу, завдяки якій ми здатні вести здоровий спосіб життя. А якщо ми на наступний день почнемо активно отримувати продукти, то поповнення запасів глікогену відновлюється, для цього досить одного дня, що б не встиг накопичитися поганий холестерин. На четвертий день, зрівноваживши надходження в організм необхідного збалансованого харчування в 1500 калорій, ми закріплюємо отриманий результат.

Якщо діяти таким чином , наступні чотири дні, то організм стабільно буде скидати по кілограму чистого жиру, м’язи буде ставати пружним, а сама шкіра не буде відвисати як ганчірочка. Такі цикли за чотири дні, за твердженням знавців правильного харчування, можна проводити до тих пір, поки ви не сформуєте тіло, яке вас буде радувати і вагою, і зовнішнім виглядом.

ПОПЕРЕДЖЕННЯ! Для всіх бажаючих спробувати якусь нову дієту, особливо вуглеводну, необхідна консультація лікаря. Іноді в організмі з невідомих причин відбувається збій у виробленні ферментів по засвоєнню або злакових, або молочних продуктів. Що може зашкодити вашому здоров’ю, іноді навіть одного дня, після прийому небажаних продуктів, ви можете серйозно підірвати здоров’я.

Меню вуглеводної дієти на 4 дні


Перші два дні

  • Сніданок: Салат зі свіжих овочів, заправлених оливковою олією, велика порція, виключити картоплю, моркву і буряк. 2 шт. варених яєць, 100 г нежирного сиру
  • Обід: Варене біле м’ясо, кролика або курки -150 р., овочеве рагу з бобовими, без картоплі.150 р. запеченої яловичини.
  • Вечеря: Салат овочевий, без перерахованих вище овочів, які містять зайвий крохмаль, на оливковій олії, по 1 чайній ложці. 200 р. Риби приготовленої у власному соку.

Третій день

  • Сніданок: Порція 200 р., відварених вівсяних пластівців, можна з родзинками або свіжим виноградом, шматочок житнього хліба.
  • Обід: порція — 200 г. отварного рису, з м’ясом курки під білим соусом. Салат з овочів, раніше заборонених, (морква, буряк і картопля), з ложечкою майонезу приготованого будинку.
  • Вечеря: порція макаронів з борошна твердих порід, соус томатний не жирний, з часником

Четвертий день

  • Сніданок: порція 200 г відвареної вівсянки з сухофруктів, і 100 р. сиру
  • Обід: Порція 200 г відвареного рису, відварне філе курки – 100г., салат з капусти , цибулі ріпчастої та яблука, скропленого кукурудзяною олією. Уникати крохмалевмісних овочів.
  • Вечеря: Хліб житній, 3 шматочки, велика порція салату з квашеної капусти, 2 шматка риби приготовленої на пару.

Leave a Comment