Зміст:
Світлана Фус, яка є експертом програми «Зважені та щасливі», володіє колосальним досвідом в питаннях корекції фігури і схуднення.
Дотримуючись її рекомендаціям, Ви:
- почнете стрімко втрачати зайву вагу;
- активізуєте обмінні процеси;
- поліпшити роботу кишечника.
Світлана пропонує використовувати персональні системи живлення, що спираються на вподобання і потреби тих, що худнуть.
Застава підтягнутою фігури від Світлани Фус
В першу чергу необхідно:
- плавний перехід до здорового харчування, зміною смаків і кулінарних уподобань;
- регулярне вживання трав’яних чаїв, які сприяють виведенню шкідливих радикалів;
- прийом столової ложки оливкової олії натще щоранку – як спосіб стимуляції діяльності кишечника;
- поділ молочних і цитрусових продуктів;
- зведення до мінімуму використання солі і цукру в раціоні;
- акцент на свіжих овочах і фруктах, денна доза яких не повинна бути меншою за 1 кг;
- вибір продуктів з високим вмістом клітковини, завдяки чому відбувається очищення організму від шлаків;
- табу на використання молочної продукції з нульовою жирністю;
- відмова від їжі протягом 2-х годин після тренування;
- вживання пісного запеченого м’яса.
Меню в деталях – складаємо правильний раціон
Понеділок:
- сніданок – 100 р. сиру, мед, морквяний салат;
- перекус – шматочок сиру і ківі;
- обід: запечена курка, гриби 200 г тушкованої капусти;
- вечеря: овочевий салатик, стейк з лосося.
Вівторок:
- сніданок – помідори з сиром, гречана каша;
- перекус – яблуко;
- обід – запечная телятина з баклажанами, 200 р. пісного борщу;
- вечеря – запечена риба, шматочок хліба, овочевий салат.
Середа:
- 100 закваски, пластівці з додаванням фруктів;
- перекус – гранат і сир;
- обід – тушкована печінка, суп пюре, компот;
- вечеря – грибний омлет і шматок хліба.
Раціон є приблизними, його можна коригувати і доповнювати на свій розсуд. У наступні дні меню дозволяється повторювати.
Головне не виходити за рамки 1500 Ккал на добу.
Дієта Світлани Фус – рекомендації та важливі аспекти
Основи правильного харчування:
- віддавайте перевагу дробовому харчуванню кожні 3-4 години. Готуйте мініатюрні порції, слідуючи правилу «краще менше, але частіше»;
- запорукою здорового сніданку є молочні продукти, каші і білки;
- замість «традиційного» кава з печивом слід вибирати стакан йогурту або шматочок сиру;
- «солирующим» інгредієнтом обіду має бути м’ясо або риба;
- вечеря повинен бути максимально легким.
Я переболела лымфома ходжкина приняла химею терапию и поправилась почти на 21кг хочу как то немного позудеть но незнаю как.мне 33 года а мой вес 88.4 а до етого я важела65-68кг помогите пожалуста