Зміст:
Точена фігурка Анастасії Заворотнюк давно стала еталоном для багатьох жінок. З часів зйомок серіалу «Моя прекрасна няня», який вийшов на екрани в 2004 році, вона нітрохи не поправилася.
Не дивно, що партнер по фільму Андрій Жигунов закохався в актрису не лише в кіно, але і в житті, адже вона завжди у відмінній формі.
Зберегти стрункість їй допомагає дієта, яку вона придумала сама.
«Хто як не я краще знає, що потрібно моєму організму?»
– каже Анастасія.
Зразковий денний раціон Анастасії Заворотнюк
Протягом дня актриса намагається дотримуватися такого раціону:
Ранок
- пісна вівсянка з сухофруктами і горішками, підлогу грейпфрута і зелений чай;
Другий сніданок
- скибочка вареної курятини і житній хлібець;
Полуденок
- будь-кисломолочний напій з бананом;
Обід
- курячий бульйон, трохи вареної риби, салат зі свіжих овочів з оливковою олією;
Вечеря
- печена риба і свіжа капуста;
Друга вечеря
- кефір і ягоди.
Заборони на ті чи інші продукти не заважають стрункою брюнеткою отримувати задоволення від їжі. Вона впевнена, що раціон цілком може бути здоровим і при цьому різноманітним.
Страви з пісного м’яса і риби, як і каші, допомагають набратися сил, фрукти збагачують організм вітамінами і мінералами, а для гарного настрою кінодіва може дозволити собі з’їсти трохи делікатесної чорної ікри або навіть шоколаду.
Поради для красивої фігури від Заворотнюк
Є певні особливості харчування, які допомагають актрисі підтримувати фігуру:
- Анастасія – велика шанувальниця фруктів і овочів. Їх вона їсть стільки, скільки захоче. Як правило, з фруктів або ягід актриса починає свій день.
- Сметани і майонезу – ні! Будь салат, на думку Анастасії, досить полити соєвим соусом або оливковою олією.
- Якщо є м’ясо, то тільки приготоване на пару, в духовці або на грилі. Крім того, Заворотнюк вибирає тільки не жирні сорти. Це курка, індичка або дієтичний кролик.
- «Гарнір» в дієті Насті – це окреме блюдо, яке не треба їсти разом з м’ясом. Спагетті можна подати з томатним соусом, рис з морквою і родзинками і т. д.
- На кухні «прекрасної няні» не знайти шкідливих продуктів і вже тим більше від алкоголю. Жирні сири, ковбаси, булочки, копченості, а також смажені, жирні та солодкі страви зірка не їсть.
- Заворотнюк зовсім не вживає хліба. Як їй це вдається, адже з її напруженим робочим графіком не обійтися без «бутербродні» перекусів? Так, вона їсть бутерброди, але замість хліба використовує… овочі. Наприклад, можна покласти шматочок форелі на огірок.
Якщо хочеться з’їсти чого-небудь солодкого, «няні Віки» цілком достатньо «половини шматочка тістечка або тортика».
Ще вона іноді дозволяє собі поїсти з дітьми піцу, так як її малюки просто обожнюють це італійські ласощі і скрізь замовляють тільки його.
Актриса зізнається, що її слабкістю з дитинства є раки, встояти перед якими вона просто не може. Балуючи себе цим блюдом, вона не боїться нашкодити фігурі, бо вживає їх у невеликих кількостях, до того ж в раках міститься велика кількість амінокислот, корисних для організму.
Улюблений овочевий суп Анастасії Заворотнюк
- картопля (3 штуки);
- болгарський перчик (1 штука);
- кабачок (50 грамів);
- цибуля ріпчаста (1 штука);
- морква (1 штука);
- стручкова квасоля (40 грамів);
- сир (150 грамів);
- оливкова олія (2 столові ложки);
- зелень (за смаком);
- трохи солі.
Обсмажити моркву і цибулю, потім тушити картоплю, кабачок і перець. Викласти овочі в каструлю, додати до них стручкову квасолю, залити водою. Варити п’ятнадцять хвилин. Сир натерти, зелень подрібнити і додати до овочів, потім почекати, поки все закипить. Приємного апетиту!