Зміст:
У 90-ті роки Ірина Понаровська була так улюблена шанувальниками і колегами, що отримала від них титул «Леді Досконалість». Щоб відповідати йому протягом стількох років зірці доводиться неабияк потрудитися. У цьому їй допомагають фітнес зал, сауна, басейн, і, звичайно ж, особлива система харчування, яку вона придумала сама.
Ірина Понаровська дотримується досить суворої дієти. Вона розрахована на 15 днів і дозволяє скинути в середньому близько 8 кілограм.
Дієта Понаровської
- молочна продукція;
- помідори;
- молочний шоколад;
- картопля;
- будь-яке м’ясо;
- яйця;
- кави;
- риба (продукт заборонений, але іноді Ірина його собі дозволяє).
Дозволено:
- брокколі, цвітна капуста;
- ячмінь;
- овес;
- рис;
- сочевиця;
- кислі овочі та фрукти.
Для більш відчутного результату цю дієту можна повторити через 8 тижнів. Харчуючись за такою системою, ви не тільки зменшите свою вагу, але і налагодите обмін речовин.
Звичайно, сидіти на такій дієті не просто, тому перш ніж до неї приступати, потрібно розрахувати сили і морально підготуватися. Її тривалість можна скоротити до тижня. Якщо спочатку зайвих кілограмів у вас не так вже й багато, то вага буде йти не так швидко.
- ранок: вівсяна або чечевичная каша на воді без солі і масла;
- день: супи і салати з овочів;
- вечір: бурий рис з вареною рибою і салатом з овочів.
У вільний від дієти час Ірина дозволяє собі трохи більший асортимент продуктів. Вона відмовляється від жирного, солодкого і копченого, але їсть макарони, страви китайської та японської кухні. Основою ж у повсякденному раціоні залишається вегетаріанська їжа.
Що стосується напоїв, то і тут вибір співачки обмежений. Вона п’є зелений чай, трав’яні настої, відвар шипшини і негазовану воду.
Екстрена дієта для термінового схуднення
Перший день:
- цитрусовий фреш (170 грамів), жменю злаків зі знежиреним молоком,
- на обід тушковані овочі (170 грамів) і половина тарілки вареної квасолі,
- на вечерю трохи нежирного сиру (115 грамів), тушкованого з горохом в стручках, білими грибами та паровим рисом, трохи яблучного джему і два невеликих пиріжки з рисом.
Другий день:
- два тоненьких млинчика з полуницею
- на обід варена кукурудза, півпорції вегетаріанського чилі і стільки ж салату з солодких фруктів,
- на вечерю велика порція міксу з свіжих овочів з додаванням оливкової олії і два шматочки сирної піци, щербет і пара злив.
Третій день:
- пара бездрожжевых хлібців з соєво-сирним кремом,
- на обід шматочок чорного хліба з овочевим рагу,
- на вечерю брокколі з тушкованим болгарським перцем, жменю полуниці і порція нежирного йогурту.
Треба тільки почати дотримуватися здорового харчування, а потім це увійде в звичку і стане зовсім не складно
, – каже артистка.
Це відбувається тому, що з часом організм починає отримувати максимум корисних речовин з простої корисної їжі і вже не потребує жодних гастрономічних надмірностей.
Помірність в усьому, в тому числі і в їжі
– ось девіз, якого актриса дотримується вже багато років і це допомагає їй залишатися в прекрасній формі.