Авторська дієта Ірини Понаровської: секрети стрункості співачки

Зміст:

У 90-ті роки Ірина Понаровська була так улюблена шанувальниками і колегами, що отримала від них титул «Леді Досконалість». Щоб відповідати йому протягом стількох років зірці доводиться неабияк потрудитися. У цьому їй допомагають фітнес зал, сауна, басейн, і, звичайно ж, особлива система харчування, яку вона придумала сама.

Ірина Понаровська

Ірина Понаровська дотримується досить суворої дієти. Вона розрахована на 15 днів і дозволяє скинути в середньому близько 8 кілограм.

Дієта Понаровської

Під забороною:

  • молочна продукція;
  • помідори;
  • молочний шоколад;
  • картопля;
  • будь-яке м’ясо;
  • яйця;
  • кави;
  • риба (продукт заборонений, але іноді Ірина його собі дозволяє).

Дозволено:

  • брокколі, цвітна капуста;
  • ячмінь;
  • овес;
  • рис;
  • сочевиця;
  • кислі овочі та фрукти.

Для більш відчутного результату цю дієту можна повторити через 8 тижнів. Харчуючись за такою системою, ви не тільки зменшите свою вагу, але і налагодите обмін речовин.

Звичайно, сидіти на такій дієті не просто, тому перш ніж до неї приступати, потрібно розрахувати сили і морально підготуватися. Її тривалість можна скоротити до тижня. Якщо спочатку зайвих кілограмів у вас не так вже й багато, то вага буде йти не так швидко.

Ірина Понаровська

Приблизне меню зірки на день:

  • ранок: вівсяна або чечевичная каша на воді без солі і масла;
  • день: супи і салати з овочів;
  • вечір: бурий рис з вареною рибою і салатом з овочів.

У вільний від дієти час Ірина дозволяє собі трохи більший асортимент продуктів. Вона відмовляється від жирного, солодкого і копченого, але їсть макарони, страви китайської та японської кухні. Основою ж у повсякденному раціоні залишається вегетаріанська їжа.

Що стосується напоїв, то і тут вибір співачки обмежений. Вона п’є зелений чай, трав’яні настої, відвар шипшини і негазовану воду.

Екстрена дієта для термінового схуднення

Перший день:

  • цитрусовий фреш (170 грамів), жменю злаків зі знежиреним молоком,
  • на обід тушковані овочі (170 грамів) і половина тарілки вареної квасолі,
  • на вечерю трохи нежирного сиру (115 грамів), тушкованого з горохом в стручках, білими грибами та паровим рисом, трохи яблучного джему і два невеликих пиріжки з рисом.

Другий день:

  • два тоненьких млинчика з полуницею
  • на обід варена кукурудза, півпорції вегетаріанського чилі і стільки ж салату з солодких фруктів,
  • на вечерю велика порція міксу з свіжих овочів з додаванням оливкової олії і два шматочки сирної піци, щербет і пара злив.

Третій день:

  • пара бездрожжевых хлібців з соєво-сирним кремом,
  • на обід шматочок чорного хліба з овочевим рагу,
  • на вечерю брокколі з тушкованим болгарським перцем, жменю полуниці і порція нежирного йогурту.

Треба тільки почати дотримуватися здорового харчування, а потім це увійде в звичку і стане зовсім не складно

, – каже артистка.

Це відбувається тому, що з часом організм починає отримувати максимум корисних речовин з простої корисної їжі і вже не потребує жодних гастрономічних надмірностей.

Помірність в усьому, в тому числі і в їжі

– ось девіз, якого актриса дотримується вже багато років і це допомагає їй залишатися в прекрасній формі.

Leave a Comment