Дієта на відвареній курці: смачне і корисне меню

Зміст:

Левова частка представниць прекрасної статі уникає дієт з-за відсутності в їх раціоні м’яса. Для прихильників «повноцінного» харчування був розроблений спеціальний комплекс на основі вареної курки.

Корекція фігури досягається за рахунок того, що витрата енергії на перетравленні їжі перевищує саму калорійність курки.

Меню на відвареній курці – як вступити в дієту правильно?

Для того щоб методика принесла плоди і при цьому не позначилася на стані здоров’я, в неї необхідно входити правильно.

Для цього дайте організму звикнути до нового раціону протягом 3-х днів.

Вживайте близько 750 гр. вареної курки, очистивши продукт від шкірки і жиру. Порцію м’яса розділіть на 5 прийомів їжі. В доповнення до м’ясного меню вживайте трав’яні чаї і воду.

Продуктовий тандем – з якими продуктами слід поєднувати м’ясо?

  • Кращою «компанією» для вареної курки є овочі, насичені клітковиною. Для схуднення рекомендується поєднувати м’ясо з огірком. Овоч на 90% складається з води і посилить результати дієти.
  • Непогано гармонують з вареним м’ясом фрукти, на основі яких можна робити салати, вносячи в «куряче» меню різноманітність.
  • Дієтологи рекомендують вживати птицю з ананасом, який сприяє схудненню.
  • Заправляти страви можна лимонним соком.
  • Від таких фруктів, як виноград і банани, слід відмовитися.

Відварна курка з рисом і яблуками

Дієта передбачає 9 днів особливого харчування, яке ділиться на блоки:

  • перший – три дні їмо по 250 гр. рису, які необхідно розділити на 5 рівних прийомів їжі. Вечеря повинна проходити не пізніше 20.00. Замість чаю пили гарячу воду з медом;
  • другий – три дні їмо до 1,5 кг вареної птиці. Порцію поділяємо на 5 прийомів їжі, у проміжках можна пити воду з лимоном і медом;
  • третій – три дні їмо яблука (до 1,2 кг за день). В доповнення до раціону дозволяється вживати горіхи і медову воду.

Дотримуючись такого меню, ви зможете втрачати до 1 кг в день.


Варто відзначити, що дієта не рекомендується жінкам, які мають захворювання серцевої системи і шлунково-кишкового тракту.

Дієта на дичині, кефірі та яблуках

Меню так само розрахований на 9 днів і має таку структуру:

  • перші 3 дні – вживаємо кефір (не обов’язково знежирений) в якості основного блюда. У напій можна додавати сухофрукти. Такий раціон дозволить організму вивести зайву рідину;
  • другі 3 дні – вживаємо зелені кислі яблука. Дієта допускає вживання фруктів, як у сирому вигляді, так і в запеченому. Яблука чистять організм, виводять токсини і шлаки;
  • треті 3 дні – вживаємо 350 гр м’яса за день, розділені на рівні 3-4 порції. При приготуванні продукту допускається використання спецій.

Меню на бульйоні

Протягом тижня на обід, полуденок і вечерю потрібно пити бульйон з додаванням імбиру або зелені.

Варіації сніданків в «бульйоному» раціоні:

  • фруктовий салат і знежирений йогурт;
  • бутерброди з житніх тостів і сиру (до 35% жирності) + ананас і зелений чай;
  • гречана крупа, запарена молоком, і фреш.

Leave a Comment