Реджувелак або капустяний квас – це в першу чергу продукт бродіння. Продукт, який дихає, вирує, пузириться. Продукт, в якому кипить життя! Капустяний квас – це споконвічна їжа, яка була у великій пошані на Русі.
Реджувелак (капустяний квас), приготований без солі, – це неймовірно корисний продукт, який піддається натуральної ферментації і в процесі цього збагачується корисними симбіотними бактеріями, корисний при хворобах шлунка, при ревматизмі, ожирінні, захворюваннях сечового міхура. Він містить В12 і молочну кислоту – найвідоміший антиоксидант, який зберігає вашу молодість і силу.
Реджувелак (квас капустяний) – джерело вітамінів і мікроелементів, зокрема, кальцію. Це хороший профілактичний і лікувальний засіб при захворюваннях опорно-рухового апарату.
Реджувелак (капустяний квас) містить противиразковий вітамін У, різні мікроелементи і біологічно активні речовини, відновлює клітини печінки, має жовчогінну дію. Чистить судини, нормалізує кров’яний тиск і роботу шлунково-кишкового тракту.
Напій
- містить велику кількість рослинних ферментів,
- очищає шлунково-кишковий тракт,
- сприяє відмінному травленню,
- і, по суті, є хорошим аналогом бифидумбактерина.
Крім того, реджувелак містить бактерії, корисні для кишечника, а також сприяють підвищенню опірності організму несприятливим факторам і відновленню організму.
Реджувелак гарний у якості джерела білка і вітамінів групи В і В12, С, Е, К.
Реджувелак добре пити на виході з голодування, тому він допомагає сформувати корисну мікрофлору кишечника.
Щоб навчитися правильному приготуванню цього чудо – напою, рекомендую до перегляду це відео: