Впливає на целюліт молочні продукти?

Зміст:

Кожна розумна дівчина повинна стежити за своєю красою, але є деякі речі, з якими складно впоратися з допомогою одного лише бажання.

Апельсинова кірка — ворог №1 ледь не всіх прекрасних представниць слабкої статі. На появу і розвиток целюліта впливає безліч факторів, одним з яких є неправильне харчування.

Позитивний чи негативний вплив багатьох продуктів на красу ніг вже давно всім відомо, але існує дуже багато суперечливих відомостей про шкоду (або користь молочних продуктів. Так де ж правда?

Чи мають вплив молочні продукти на появу або розвиток целюліту?

Ця тема обросла безліччю міфів, один з них — вся молочка чудесним чином перетворюється на целюліт. Однак насправді це не так — кожен вид молочної продукції по-своєму засвоюється в організмі.

Розберемо всі підвиди молочки та їх вплив на появу ненависних горбків на наших ногах.

Гомогенізоване молоко.

До такого виду молочки відносять інтенсивно оброблене молоко, механічно змінене на заводі. Останні 50 років стали для молока дуже насиченими — в умовах швидкозростаючих мегаполісів важко поставляти в міста незмінена молоко прямо з-під корів. Молоковози звозять його на фабрики, де молоко розбавляється і переробляється, після чого воно вже не так корисно, як сире. Таке молоко не сильно допомагає відновити мікрофлору кишечника, стерилизовавшись іноді воно може принести більше шкоди, ніж користі.

Але поговоримо про целюліт — це саме той вид молока, який може принести дівчатам страждання — нездатне перетравитися, воно в майже незміненому вигляді всмоктується в кров і «варить» все, що трапляється йому на шляху. Найбільш частими жертвами стають варикозні вени на ногах — як наслідок, з’являється целюліт.

Сире (домашнє) молоко.

Це те, що вам потрібно — в сирому молоці збережені всі корисні якості, воно не змінено хімічним або механічним шляхом. Від такого молока целюліт ніколи не з’явиться, а організм буде здоровим і повним сил, що завжди добре позначається на зовнішній красі. На жаль, його важко знайти в місті, але існує безліч еко-магазинів, які займаються розповсюдженням свіжих і екологічно чистих продуктів в мегаполісах. Як кажуть, хто шукає — той знайде.

Кисломолочні продукти.

загрузка...

Сюди відносяться відомі всім, котрі худнуть продукти — кефір, ряжанка, сир і ін. Вони також нешкідливі для краси ніг, більше того — за допомогою кисломолочних продуктів можна проводити профілактику целюліту. Справа в тому, що в них містяться біфідобактерії, нормалізують середовище кишечника. Завдяки цьому підтримується гарний стан здоров’я і покращується обмін речовин, що ніколи не дасть целюліту проявити себе в повну силу.

У поєднанні з правильною дієтою і регулярними фізичними навантаженнями, такий вид молочної продукції допоможе позбавитися від зайвої ваги, так і від набридливої «апельсинової шкірки».

Жирність молочної продукції та вплив на целюліт, фігуру, схуднення.

Навіть якщо не вживати гомогенізоване і стерилізоване молоко, а включити в своїй щоденний раціон тільки сире молоко і кисломолочні продукти, при цьому не замислюючись про їх жирності, то можна переборщити і знову таки ризикнути здоровими і красивими ногами і програти на користь целюліту.

І знову розберемо кожен продукт окремо.

  • Сир.

Звикли до щоденних бутербродикам з сиром? Постарайтеся забути про них, якщо хочете позбутися від непривабливих горбків на ваших ногах. У сирах міститься велика кількість жирів і солі, що може погано позначитися як на вазі, так і на вашому загальному зовнішньому вигляді.

Наведемо таблицю з жирністю найбільш відомих і часто вживаних сирів:

Сорт сируКалорійність на 100 г, ккалЖирність на 100г, %
Бринза коров’яча26219,2
Рокфор1426
Голландський355,626,5
Плавлений33127
Пармезан43129
Російський36429,5
Фета26431
  • Молоко. У магазинах на упаковках молока завжди позначається його жирність — 1%, 2%, 3% і більше. Перевагу потрібно віддавати однопроцентному або знежиреному молоку — воно майже в будь-яких кількостях не зможе вплинути на появу целюліту.
  • Сир. Як і з молоком, на упаковках вказується жирність продукту. Перевага також потрібно віддавати найменш жирного сиру. Однак і в особливо великих кількостях його їсти не варто, навіть якщо він містить мінімальну кількість жирів — 1-2 рази в день по маленькій тарілочці і не більш, а ще краще — 1 раз в день-два.
  • Кефір. При нечастому вживанні можна купувати жирний кефір і не боятися появи «апельсинової шкірки», але якщо ви звикли до його щоденного й частого вживання — візьміть в звичку брати в магазині тільки низкопроцентный кефір. Він допоможе тримати себе в формі і не буде згубно впливати на ваші спроби позбавитися від целюліту.
  • Йогурт. Краще всього віддати перевагу біо-йогурту, натурального і знежиреному.

Як вживати молочні продукти без ризику появи целюліту?

Напевно, якщо б всі молочні продукти були б супутниками «корочки», жінки все одно б їх вживали — вигадали спеціальну систему прийому молочки, дієти, та що завгодно!

Але, на щастя, більшість молочних продуктів нешкідливі, тому їх можна вживати коли завгодно і скільки завгодно. Єдине, що слід відзначити — менше сиру і більше молока. У сирах міститься занадто багато жирів і солі, а як раз таки потрібно вживати найменш жирні молочні продукти.

У магазинах завжди звертайте увагу саме на це, і якщо купили жирну молочну продукцію — не вживайте її на ніч, краще з’їжте (або випийте) з ранку, щоб жир не зміг відкластися за ніч. Запам’ятайте — молоко і молочні (кисломолочні продукти є друзями всіх дівчат, які знають як стежити за своєю фігурою.

Сідаючи на дієту або намагаючись правильно харчуватися, не відмовляйте собі у вживанні цих продуктів і тоді у вас не буде не тільки целюліту, але і зайвої ваги!

Ефективний засіб від целюліту існує.
Перейдіть по посиланню і дізнайтеся про дієвий спосіб боротьби з целюлітом.

загрузка...

Leave a Comment