Дуже простий і низькокалорійний суп із заморожених овочів з грибами готуватися швидко.
Такий рецепт підійде тим, хто працює і немає часу на готування. Або ж тим, хто вирішив спробувати заморожені суміші.
Суп із заморожених овочів з грибами, спаржею і картоплею
Необхідні інгредієнти
- Вода 1 літр
- Готова заморожена суміш 400 грам.
- Так як ми любимо квасолю, то я додала ще 100 грам замороженої жовтої квасолі
- Картопля очищена — 2 штуки.
- Спеції: сіль, перець, сушені трави
- Свіжа зелень
Приготування
- Довести до кип’ятіння 1 літр води
- Додати туди суміш, квасоля і картопля, очищений.
- Проварити хвилин 20. (Як тільки картопля розм’якшиться)
- Додати спеції.
Час приготування: 20-25 хв
Блюдо: Вегетаріанське
Вид дієти: Низькокалорійне
Кількість порцій: 3
Калорійність: без картоплі і спаржі 35 ккал,зі спаржею 60 калорій, з картоплею і спаржею 140 калорій.
Такий суп відмінно підійде для супової дієти, він добре насичує. Навіть можна не прибирати картоплю, бо без нього, надто виходить пісний.
А якщо ви хочете, ще сытней і наваристий бульйон, тоді додайте дрібно потертий плавлений сирок, як в рецепті з універсальним супом.