Суп із заморожених овочів з грибами. Низькокалорійний рецепт.

Дуже простий і низькокалорійний суп із заморожених овочів з грибами готуватися швидко.

Такий рецепт підійде тим, хто працює і немає часу на готування. Або ж тим, хто вирішив спробувати заморожені суміші.

Суп із заморожених овочів з грибами, спаржею і картоплею

Необхідні інгредієнти

  • Вода 1 літр
  • Готова заморожена суміш 400 грам.
  • Так як ми любимо квасолю, то я додала ще 100 грам замороженої жовтої квасолі
  • Картопля очищена — 2 штуки.
  • Спеції: сіль, перець, сушені трави
  • Свіжа зелень

Приготування

  • Довести до кип’ятіння 1 літр води
  • Додати туди суміш, квасоля і картопля, очищений.
  • Проварити хвилин 20. (Як тільки картопля розм’якшиться)
  • Додати спеції.

Час приготування: 20-25 хв

Блюдо: Вегетаріанське

Вид дієти: Низькокалорійне

Кількість порцій: 3

Калорійність: без картоплі і спаржі 35 ккал,зі спаржею 60 калорій, з картоплею і спаржею 140 калорій.

Такий суп відмінно підійде для супової дієти, він добре насичує. Навіть можна не прибирати картоплю, бо без нього, надто виходить пісний.

А якщо ви хочете, ще сытней і наваристий бульйон, тоді додайте дрібно потертий плавлений сирок, як в рецепті з універсальним супом.

Leave a Comment