Макарони з тушкованими овочами. Приклад вуглеводного обіду!

Дуже смачна страва швидкого приготування це макарони з тушкованими овочами.Також його можна їсти в обід і на сніданок в якості вуглеводної їжі. І, звичайно, потрібно купувати макарони твердих сортів. Тому, що вони набагато корисніше звичайних. А з овочами чудово поєднуються.

Смачне блюдо — макарони з тушкованими овочами по швидкому рецептом.

Інгредієнти

  • 200 грам макаронів з твердих сортів
  • 2 цибулини
  • 3 томату
  • 100 грам замороженої спаржевої квасолі (можна замінити горошком)
  • 2 зубчики часнику
  • 1-2 чайнах ложки оливкової олії для гасіння
  • шпинат і петрушка як зелені
  • сіль, перець, улюблені спеції

Інструкція

  • Поставте воду для кип’ятіння, щоб макарони відварити в підсоленій воді.
  • Цибулю наріжте будь-яким способом.
  • Приготуйте часник і також наріжте.
  • Очистіть помідори від шкірки і поріжте, як вам зручно.
  • Приготуйте січену зелень.
  • Коли вода закипить, киньте в каструлю макарони.
  • Покладіть на сковороду цибулю, спаржеву квасолю і часник. Смажте їх до м’якості.
  • Додайте томати, тушкуйте, щоб вони пустили сік.
  • Посоліть і поперчіть.
  • Додайте рубану зелень: шпинат або петрушку.

Час приготування: 25 хвилин

Калорійність страви макаронів з тушкованими овочами на 100 грам — 130 калорій.
Можна частину макаронів покласти до тушкованим овочам. Щоб вони просочилися соком.

А можна просто в тарілці зверху макаронів насипати юшки з овочами. Бажано поєднувати зі свіжим овочевим салатом.

Приємного апетиту!

Leave a Comment