Дуже смачна страва швидкого приготування це макарони з тушкованими овочами.Також його можна їсти в обід і на сніданок в якості вуглеводної їжі. І, звичайно, потрібно купувати макарони твердих сортів. Тому, що вони набагато корисніше звичайних. А з овочами чудово поєднуються.
Смачне блюдо — макарони з тушкованими овочами по швидкому рецептом.
Інгредієнти
- 200 грам макаронів з твердих сортів
- 2 цибулини
- 3 томату
- 100 грам замороженої спаржевої квасолі (можна замінити горошком)
- 2 зубчики часнику
- 1-2 чайнах ложки оливкової олії для гасіння
- шпинат і петрушка як зелені
- сіль, перець, улюблені спеції
Інструкція
- Поставте воду для кип’ятіння, щоб макарони відварити в підсоленій воді.
- Цибулю наріжте будь-яким способом.
- Приготуйте часник і також наріжте.
- Очистіть помідори від шкірки і поріжте, як вам зручно.
- Приготуйте січену зелень.
- Коли вода закипить, киньте в каструлю макарони.
- Покладіть на сковороду цибулю, спаржеву квасолю і часник. Смажте їх до м’якості.
- Додайте томати, тушкуйте, щоб вони пустили сік.
- Посоліть і поперчіть.
- Додайте рубану зелень: шпинат або петрушку.
Час приготування: 25 хвилин
Калорійність страви макаронів з тушкованими овочами на 100 грам — 130 калорій.
Можна частину макаронів покласти до тушкованим овочам. Щоб вони просочилися соком.
А можна просто в тарілці зверху макаронів насипати юшки з овочами. Бажано поєднувати зі свіжим овочевим салатом.
Приємного апетиту!