Як схудла Аніта Цой: дієта, завдяки якій «розтанули» 40 кілограмів

Зміст:

Сьогодні Аніта Цой – одна з найбільш граціозних співачок російської естради. Адже коли вона тільки з’явилася на сцені, її фігура була далека від ідеалу.

При зростанні трохи вище 150 сантиметрів вона важила під 100 кілограмів.

Яке ж було здивування глядачів, коли через деякий час співачка постала перед ними в новому образі.

Аніта Цой

Ура! Міжнародний конкурс “Казки чарівного лотоса” вибрав своїх переможців! Спасибі 70 регіонам Росії, 14 країн світу, понад 1500 учасників за дивовижне свято казки! Російська мова воістину багата і велика. ЇЇ люблять і шанують у всьому світі. У рік літератури в Росії наш конкурс завоював своє , унікальне місце. 27 переможців отримають Далекосхідні призи та подарунки, а кращі казки будуть видані у великій книзі казок найближчим часом.  Владивосток, поки! Москва, чекай мене в свої обійми завтра!!!  #председательзакончилработу

Щоб скинути майже 40 кілограм, Аніті довелося чимало потрудитися. Вона довго тренувалася в спортзалах і дотримувалася суворої дієти, відомої як «Золота десятка».

Дієта «Золота десятка»

1 день – огірковий:

  • 600 грам свіжих огірків;
  • літр 1% кефіру;
  • зелень петрушки (можна перемішати як салат).

З’їсти до 18 годин. Також можна випити 1,5 літра негазованої мінералки.

Аніта Цой

2 день – грейпфрутовий:

  • до п’яти невеликих грейпфрутів;
  • вода проста або з лимоном.

3 день – яєчний:

  • п’ять курячих яєць або 20 перепелиних (з’їдаються за 4-6 прийомів);
  • мінералка;
  • при бажанні можна додати півлітра кефіру.

4 день – яєчно-грейпфрутовий:

  • натщесерце – склянку води з лимоном і імбиром;
  • протягом дня мінералка, грейпфрути і варені яйця.

Аніта Цой

5 день – яєчно-огірковий:

  • 1,5 кг свіжих огірків;
  • два крутих курячих (або вісім перепелиних) яйця.

З’їдається в 5 прийомів. Також можна випити до 2 л звичайної води.

Аніта Цой

6 день – різноманітний:

Протягом дня вам доведеться з’їсти наступні страви:

  • вівсянку з чайною ложкою меду і парою шматочків яблука;
  • яйце круто;
  • терту моркву змочену рафінованою олією;
  • 1% несолодкий йогурт;
  • грушу;
  • невелику сирий буряк з крапелькою масла;
  • маленький апельсин.

7 день – повноцінний

Самий «смачний» день.

  • Натщесерце – вівсянка з медом і фруктами або гарбузова кашка з яблуком.
  • Трохи пізніше з’їжте несолодкий фрукт або морквину.
  • Обід: 150 грам нежирного яловичого м’яса на пару з овочами.
  • Через пару годин – апельсин, груша або ківі.
  • На вечерю потушкуйте 150 грамів пісної риби, овочами,

Спеції в стравах не допускаються.

Аніта Цой

8 день – яєчно-огірковий (те ж, що і 5).

9 день – гречаний

Варена або печена гречана каша і овочі.

  • Перший прийом їжі 250 грам гречки з цибулею, селерою і морквою.
  • Далі кілька прийомів по 150 грамів цієї крупи і по 200 грам огірків.

10 день – завершальний:

  • Почніть цей день з глазуньи (жовток і два білка).
  • Вдень з’їжте печена болгарський перець з додаванням цибулі і середній цукіні з відвареної тріскою.
  • Повечеряти можна картоплею в мундирі.

Протягом дня дозволено перекусити овочевим салатом (помідори-огірки).Східна красуня не приховує, що обожнює національну азіатську кухню, зокрема куксу – корейську локшину. Іноді вона дозволяє собі поласувати цією стравою в улюбленому ресторані.

Аніта Цой

Навіть по закінченню дієти Аніта намагається дотримуватися певних правил харчування, щоб зберегти результат. Вона не вживає жирного, мучного і солодкого, натомість готує салати і легкі супи.

Аніта Цой

Нереально смачний і корисний супчик! Приємного апетиту  Інгредієнти 1.6 кг курка вищої якості 4 моркви, очищені і нарізані 1 селера, нарізана, жовті листя зачищені 12 молодих очищених картофелен, Кілька гілочок свіжого чебрецю 2 великі жмені гороху 1 цибулю-порей, помиту і подрібнену 1 невеликий пучок свіжої петрушки, подрібненої. Вимийте курку в холодній воді, висушіть і промокніть сухими серветками. Покладіть курку, моркву, селеру, картоплю, чебрець у велику глибоку каструлю і залийте 3 л води, щоб повністю закрити курку. Варіть на середньому вогні 1,5 год., поки курка не буде готова. Вийміть курку з каструлі і процідіть бульйон. Овочі збережіть на подальші дії. Ставимо бульйон назад на великий вогонь і варіть протягом 15 хв, поки там не залишиться близько 2 л води. Між тим, приготовану курку поломайте на великі шматки. Як тільки бульйон зменшився, киньте овочі назад в каструлю з горохом, цибулею пореєм і куркою. Тушкуйте 5 хв, потім видаліть гілочки чебрецю. Подавати можна в теплій тарілки, посипте рубаною зеленню петрушки і листям селери. Порада: курка — це основний інгредієнт , тому використовуйте найкращу, яку можете дістати!

Співачка зізнається, що приводом взяти себе в руки послужили слова її чоловіка.

Чоловік став затримуватися на роботі, а коли дружина спробувала з’ясувати стосунки, відповів, що їй пора подивитися на себе в дзеркало.

Цой не стала впадати в депресію і заїдати образу тістечками. Замість цього вона зібрала волю в кулак і почала наполегливу роботу над собою.

Аніта Цой

І результати цієї роботи на обличчя.

Поради для стрункої фігури від Аніти Цой

  • Поп-діва є прихильницею теорії роздільного харчування по Шелтону. Зокрема, вона ніколи не змішує в одній тарілці білки і вуглеводи.
  • Починати день Цой радить з повноцінного сніданку, краще, якщо буде ситна каша з додаванням овочів.

Аніта Цой

  • Прийоми їжі повинні закінчуватися в 20 годин.
  • У фізичних навантаженнях Аніта не допускає поблажок – вона інтенсивно займається спортом кожен день і відвідує басейн, для цього будинку у неї обладнаний справжній спортзал.

Аніта Цой

З пишечки вона перетворилася у витончену східну красуню, в якій поєднуються жіночність і цілеспрямованість. Погодьтеся, Аніта – прекрасний приклад для наслідування!

Leave a Comment