Як правильно запарювати гречану кашу для дієти – докладно з фото

Багато чули, особливо худнучі, що гречка це дієтична крупа і тим більше існує знаменита дієта, яка дає ефективні результати. Ця каша підходить для всіх дієт, що включають їх прийом в меню.

Але, не всі впевнені як правильно готувати її для дієти або розвантажувального дня. Запарити гречку просто, давайте подивимося на фото.

  1. Приготуйте посуд в якій будете готувати крупу, стакан і звичайно, ж, заздалегідь купите гречку. А також поставте приблизно полчайніка води.
  2. Насипте необхідну кількість у склянку, приблизно запам’ятайте позначку.
  3. Висипте в ємність, у даному випадку, невелика каструля.
  4. Потім налийте окріп в склянку, приблизно до тієї ж позначки покуда була гречка.

запарювати гречану кашу

Вилийте склянку окропу в каструлю з крупою і ще один.

Тобто запарювати гречану крупу потрібно в пропорції 1: 2.

На фото показано 1 склянку води, де ще гречка плаває зверху, а потім коли вже вилито 2 склянки.

Накрийте кришкою і залиште запарюватися на столі. Не турбуйтеся, до ранку не пропаде.

запарювати гречку

І ось ми вже вранці можемо побачити розпарену красиву і розсипчасту гречку. Причому і смачну. Результати на дієті дійсно відмінні, за тиждень худнеш на 4-5 кг.

як запарювати гречку

Як відомо, для дієти на гречці, її не можна солити. І не всі можуть їсти не солону кашу, тому можна додати спеції або ж, якщо зовсім не під силу все таки посолити.

Краще вже сидіти на одній гречці, хоч і солоної, ніж їсти все підряд.

До речі, калорійність запареною гречки становить 105 калорій на 100 грам. Ось за день для схуднення термінового та капітального, можна з’їсти хоч півкіло каші і це буде всього 500 калорій, так що сміливо соліть. Плюс зробіть салатик і перекушуйте яблучком.

Взагалі, намагайтеся завжди їсти гречку або коричневий рис замість картоплі або неякісних макаронів. Корисно не тільки для фігури, а й здоров’я!

Також Вам буде цікаво:

Радимо поглянути:

Leave a Comment