Дієта Світлани Фус: поради професіонала

Зміст:

Світлана Фус, яка є експертом програми «Зважені та щасливі», володіє колосальним досвідом в питаннях корекції фігури і схуднення.

Дотримуючись її рекомендаціям, Ви:

  • почнете стрімко втрачати зайву вагу;
  • активізуєте обмінні процеси;
  • поліпшити роботу кишечника.

Світлана пропонує використовувати персональні системи живлення, що спираються на вподобання і потреби тих, що худнуть.

Застава підтягнутою фігури від Світлани Фус

В першу чергу необхідно:

  • плавний перехід до здорового харчування, зміною смаків і кулінарних уподобань;
  • регулярне вживання трав’яних чаїв, які сприяють виведенню шкідливих радикалів;
  • прийом столової ложки оливкової олії натще щоранку – як спосіб стимуляції діяльності кишечника;
  • поділ молочних і цитрусових продуктів;
  • зведення до мінімуму використання солі і цукру в раціоні;
  • акцент на свіжих овочах і фруктах, денна доза яких не повинна бути меншою за 1 кг;
  • вибір продуктів з високим вмістом клітковини, завдяки чому відбувається очищення організму від шлаків;
  • табу на використання молочної продукції з нульовою жирністю;
  • відмова від їжі протягом 2-х годин після тренування;
  • вживання пісного запеченого м’яса.

Меню в деталях – складаємо правильний раціон

Понеділок:

  • сніданок – 100 р. сиру, мед, морквяний салат;
  • перекус – шматочок сиру і ківі;
  • обід: запечена курка, гриби 200 г тушкованої капусти;
  • вечеря: овочевий салатик, стейк з лосося.

Вівторок:

  • сніданок – помідори з сиром, гречана каша;
  • перекус – яблуко;
  • обід – запечная телятина з баклажанами, 200 р. пісного борщу;
  • вечеря – запечена риба, шматочок хліба, овочевий салат.

Середа:

  • 100 закваски, пластівці з додаванням фруктів;
  • перекус – гранат і сир;
  • обід – тушкована печінка, суп пюре, компот;
  • вечеря – грибний омлет і шматок хліба.

Раціон є приблизними, його можна коригувати і доповнювати на свій розсуд. У наступні дні меню дозволяється повторювати.

Головне не виходити за рамки 1500 Ккал на добу.

Дієта Світлани Фус – рекомендації та важливі аспекти

Основи правильного харчування:

  • віддавайте перевагу дробовому харчуванню кожні 3-4 години. Готуйте мініатюрні порції, слідуючи правилу «краще менше, але частіше»;
  • запорукою здорового сніданку є молочні продукти, каші і білки;
  • замість «традиційного» кава з печивом слід вибирати стакан йогурту або шматочок сиру;
  • «солирующим» інгредієнтом обіду має бути м’ясо або риба;
  • вечеря повинен бути максимально легким.

1 thought on “Дієта Світлани Фус: поради професіонала

  1. Я переболела лымфома ходжкина приняла химею терапию и поправилась почти на 21кг хочу как то немного позудеть но незнаю как.мне 33 года а мой вес 88.4 а до етого я важела65-68кг помогите пожалуста

Leave a Reply to віта Cancel reply